Touch community network

Mobirise

Over Touch


Touch Community Network is een geregistreerde, Non-Profit organisatie die in 1995 werd opgericht als een zorgcentrum. Met 20 jaar ervaring in de zorg en crisisinterventiemethoden voor vrouwen en kinderen hebben ze een schat aan expertise opgebouwd in de aanpak van fysiologische en psychosociale problemen aan de basis.

De laatste jaren is het aantal abortussen flink gestegen en terwijl vrouwengroepen in Zuid-Afrika schatten dat er elke 26 seconden een vrouw wordt verkracht, wordt er slechts 1 op de 9 verkrachtingen gemeld. Seksueel geweld blijft hoog en ondergerapporteerd. Gezien de verwoestende gevolgen die mishandeling, hiv en ongelijkheid op onze samenleving hebben, hebben we een scala aan diensten ontwikkeld in een poging om het lijden en de psychologische schade die is aangericht te verzachten.

Vandaag de dag is Touch Community Network uitgegroeid naar een organisatie met drie onderling afhankelijke filialen die elk een spectrum van diensten aanbieden die elkaar aanvullen. Met hun visie om vrouwen en kinderen die door geweld, ongelijkheid en ziekte kwetsbaar zijn geworden, te begeleiden, uit te rusten en te verzorgen, hebben ze een gevestigde interesse en reputatie opgebouwd in de gemeenschap. Hoewel Touch vooral actief is binnen de Bojanala gemeenschap in de Noordwestelijke provincie (Rustenburg), verleent zij haar diensten in heel Zuid-Afrika, zelfs tot aan Botswana, Zambia en Mozambique.

Meer weten?

Doneren aan Touch?

Dit kan door geld over te maken naar IBAN NL38 TRIO 0254 6672 28 t.n.v. stichting H.O.P.E. in South Africa onder vermelden van 'Touch'. 

Contact

secretariaat@hopeinsa.nl

+31(0)6 5390 9666

Volg ons

Blogs

Onze nieuwsbrief

Easy Website Builder