Zondag 23 oktober

Deze zondagochtend gingen we in verschillende groepen op pad. We hebben deze ochtend twee verschillende kerken bezocht. Dezelfde als we vorige week als groep hebben bezocht en een voor ons nog nieuwe kerk.

De kerkdienst in Growth Point ging verder in op het onderwerp van vorige week. Dit was daardoor een mooie aanvulling, waarbij het woord `HOPE´ centraal stond. In de andere kerk ging de dienst over vrijheid binnen je geloof waarbij een deel uit Gelaten werd behandeld.

Een deel van de groep ging bewust weer terug naar Groenfontein om daar een echte rustdag te houden. Verder werden er nog kleine inkopen gedaan door een deel uit de groep die naar de Mall ging. Maar er was ook een stoere groep die naar een reservaat ging om daar flink te gaan hiken! Dat leverde weer een aantal mooie plaatjes op. Tussen de giraffes, kudu´s en zebra´s hebben zij een lekkere wandeling in de zon gemaakt en een berg getrotseerd. Later konden de voetjes nog even gekoeld worden in een stromende beek met waterval (waarbij er wel eventjes op de slangen gelet moest worden, dat was dan weer wat minder ontspannen).

Eenmaal terug op locatie werden wij verrast door een heerlijke geur uit de keuken, Anita heeft namelijk kwarkbollen voor ons gebakken!! Heerlijk! Ook wachtte een andere verrassing op ons. Oud deelnemer Jan Mekelenkamp komt onze groep voor twee dagen versterken.

Al met al een leuke en ontspannen dag, waarbij we weer opgeladen zijn om morgen weer aan de slag te gaan! 

Nog een technisch berichtje voor de mobiele gebruikers. De chat is het best te gebruiken via de PC/laptop. Om de chat te gebruiken via de telefoon, klik op de grijze balk onderaan de pagina. Je wordt vanzelf naar de chatpagina gestuurd. 

AI Website Maker