Zaterdag 15 oktober

Dag allemaal!

Vandaag de aftrap van de projecten en daarmee voor iedereen aan het werk! Vanuit het mooie Groenfontein doken de projectteams de townships van Rustenburg en omstreken in. Eerst reden we langs bij Touch om een deel van de groep achter te laten die hier aan de slag ging. Hierbij was het weerzien van Berry en Angela weer erg warm en dankbaar. Een deel van de groep is boodschappen gaan doen om de voorraden aan te vullen en ook zijn we begonnen met schilderwerkzaamheden.

Daarnaast is een tweede projectteam doorgereden naar ‘flowers of love’, een daycare voor de allerkleinsten en veelal kinderen van tienermoeders. Op het terrein zijn we aan de slag gegaan met het bouwen van een jungle gym, een klimtoestel met een schommel en glijbaan. Dit is een aanvulling op de opvangvoorzieningen die al eerder in 2019 gerealiseerd zijn.

Ten slotte is een derde projectteam doorgereden naar ‘Shalom Christian Preschool’. Ook dit is een daycare. Hier zijn ze begonnen met het dichten van gaten in het dak, het aanleggen van urinoirs en het bouwen van een jungle gym.
De grond was hard, dus aan pikhouwelen geen gebrek. De temperatuur was hoog, heel hoog. We zijn terug in de hittegolven van afgelopen zomer in Nederland, dit komt neer op temperaturen van 35+ Celsius! We hebben dus zeker 6 liter water per persoon gedronken!

De blaren zitten op de handen, we zijn los!  

Nog een technisch berichtje voor de mobiele gebruikers. De chat is het best te gebruiken via de PC/laptop. Om de chat te gebruiken via de telefoon, klik op de grijze balk onderaan de pagina. Je wordt vanzelf naar de chatpagina gestuurd. 

No Code Website Builder