Maak kennis met H.O.P.E. in South-Africa!


Onze organisatie

Stichting H.O.P.E. in South Africa is opgericht door een aantal mensen die geraakt is door het leven van mensen in armoedige en ellendige levenssituaties in het buitenland en met name in Zuid Afrika. Vanuit die bewogenheid en vanuit de Bijbelse opdracht om te zien naar de mensen die hulp hard nodig hebben, willen wij onze handen uit de mouwen steken om deze mensen hulp te bieden. Dit doen wij vooral door het jaarlijks organiseren van een projectreis naar een land waar onze hulp nodig is.

Stichting H.O.P.E. in South Africa is opgericht door een aantal mensen die geraakt is door het leven van mensen in armoedige en ellendige levenssituaties in het buitenland en met name in Zuid Afrika. Vanuit die bewogenheid en vanuit de Bijbelse opdracht om te zien naar de mensen die hulp hard nodig hebben, willen wij onze handen uit de mouwen steken om deze mensen hulp te bieden. Dit doen wij vooral door het jaarlijks organiseren van een projectreis naar een land waar onze hulp nodig is. Bij alles wat wij doen tijdens een project houden wij voor ogen wat onze drijfveer is; het geven van liefde en aandacht aan de mensen in het werkgebied.

Vanwege onze ervaring in Zuid Afrika en onze betrokkenheid bij de Zuid Afrikaanse bevolking ligt onze focus de komende tijd op helpen in Zuid Afrika.

De christelijke stichting H.O.P.E. in South Africa is opgericht op 20 januari 2012. De oprichters hebben ervaring opgedaan met het organiseren en uitvoeren van projecten in Zuid Afrika.

Klaas Nanninga - Voorzitter
Carmen Zwarteveen - Penningmeester
Nico van den Berg - Secretaris
Gerard Fennema - Project manager
Ruud Wijntje - Communicatie

Het bestuur vergadert minimaal 1 x in de 6 weken bij één van de bestuursleden aan huis, met uitzondering van de zomervakantiemaanden.