Dinsdag 25 oktober

Wat een heerlijke, hete, maar droge dag! Na het noodweer van gistermiddag en -avond was zelfs de hitte welkom. En wel een stroomonderbreking van overheidswege, maar gelukkig niet meer door het onweer. Er kwamen vanmiddag door de hitte meerdere mensen met verbrande nekjes en armen thuis.

Vandaag zijn er twee groepen hard aan het werk geweest, de ene bij Touch de ander bij JST. En natuurlijk werd er rondgereden om iedereen te voorzien van de juiste spullen. Ook heeft Jeroen, als fotograaf, een ronde gemaakt om alle projecten vast te leggen.

Bij JST is de Jungle Gym afgemaakt en opgeleverd met een feestje met slingers en ballonnen. De meegenomen scootertjes werden met gejuich ontvangen en meteen goed gebruikt. Ook zijn daar de muurschilderingen waar we gisteren mee waren begonnen afgemaakt. Wat een opgefrist en vrolijk geheel!

Bij Touch zijn er verschillende klussen afgemaakt. De wensput is afgemaakt, een zandbak geplaatst, een opstapje bij de wasbak, er is een giraffe op de muur geschilderd en hekken zijn verstevigd. Er is een wasbak opgehangen en de nieuwe deuren zijn geschilderd. Verder is er begonnen met het restaureren van de memorial wall. Natuurlijk was er ondertussen ook tijd om met de kindertjes van de daycare te spelen en knuffelen!

Morgen nog een laatste klusdag. Dan gaan we nog even knallen bij de projecten! 

Nog een technisch berichtje voor de mobiele gebruikers. De chat is het best te gebruiken via de PC/laptop. Om de chat te gebruiken via de telefoon, klik op de grijze balk onderaan de pagina. Je wordt vanzelf naar de chatpagina gestuurd. 

WYSIWYG HTML Editor