Donderdag 20 oktober

De ochtend begon deze dag al met een flinke belevenis. Vlak voor het ontbijt werden wij namelijk verrast door een ongewenste bezoeker op onze locatie. Een Puff Adder (pofadder) zat opgerold onder onze wasbak buiten. Dat was even schrikken! Gelukkig bleef de slang rustig op zijn plek en kwam er al snel een gespecialiseerde slangenvanger onze kant op om de slang voor ons op te ruimen. Dit ging ontzettend spoedig. En zo konden wij weer door met onze dag!

Bij Touch werd er weer hard gewerkt aan het schilderen van de muren. Zowel de muren buiten als binnen werden opgeleukt met schilderingen en verschillende cijfers voor in het klaslokaal.

Vandaag hebben wij bij de Blooming Tree School (voor de oplettende volger, gisteren schreven wij per ongeluk ‘Free’ i.p.v. Tree) de toiletten geplaatst op het cement dat gisteren gestort is. Hiervoor is de riolering grotendeels aangesloten. Het laatste stuk zal door een loodgieter gedaan worden omdat dit iets wat complex is vanwege een stalen buis in de muur welke aan vervanging toe is. Ook de watertoevoer is al aangesloten! Helaas ontbrak er in een pakket van de toiletten een onderdeel, waardoor momenteel twee van de drie toiletten werken maar de laatste helaas nog niet. Een kleine tegenvaller waar wij helaas niets aan kunnen doen, behalve zoeken naar een creatieve oplossing. Maar daarvoor is er morgen weer een nieuwe dag!

Bij de Blooming Tree Farm verder gewerkt aan de jungle gym én deze is dan ook vandaag afgerond en kon opgeleverd worden! Er werd enthousiast gebruik gemaakt van de schommel en de glijbaan wat een leuk gezicht opleverde vol gezelligheid. Daarnaast begon het speel- en beleefbord, bestaande uit veel verschillende ‘voel’ en ‘beweeg’ objecten in felle kleuren verder vorm te krijgen en is ook deze afgerond en in gebruik genomen wat veel bekijks opleverde! Dit harde werk werd liefdevol beloond door de eigenaresse, die tijdens de lunch een braai had georganiseerd voor ons. Een fantastische dag gehad al met al!

Bij terugkomst op de locatie werden wij gelukkig weer voorzien van warm water! Dat was echt een feestje. Weer even heerlijk lang douchen. Daarna konden wij heerlijk aanschuiven bij het eten, waar er door de dames in de keuken een heerlijke Afrikaanse bobotie.

Nog een technisch berichtje voor de mobiele gebruikers. De chat is het best te gebruiken via de PC/laptop. Om de chat te gebruiken via de telefoon, klik op de grijze balk onderaan de pagina. Je wordt vanzelf naar de chatpagina gestuurd. 

Landing Page Software