Dinsdag 18 oktober

Morrre morre!

Vandaag was het een dag vol met feest, er zijn twee opleveringen geweest waarbij we vele kinderen blij hebben kunnen maken!
Bij de Shalom Christian pre-school is de jungle gym afgemaakt en zijn de twee urinoirs in gebruik genomen. Vele kinderen wisten niet wat het inhield, zowel bij de urinoirs als de Jungle Gym, dus wat uitleg was gewenst. Daarna hebben de kinderen in alle blijdschap gebruik gemaakt van de nieuwe glijbaan (en Corine, die ook dankbaar gebruik maakte van de glijbaan) en de twee schommels. Voordat de groep wegging kreeg iedereen nog een cadeautje. Al met al een geslaagde en blije dag.

Bij Flowers of Love is de op maat gemaakte Jungle Gym ook afgemaakt en opgeleverd. Helaas was de glijbaan toch nog niet geleverd, deze gaat z.s.m. (op Afrikaanse style) volgen. De kinderen moesten eenmalig hun middagslaapje overslaan om de grote opening mee te maken. Ook hier was het een groot feest met slingers, toeters en feesthoedjes. Ook hier kregen de kinderen een cadeautje mee naar huis. Daarna werden we uitgebreid bedankt door de leiding van de daycare. Voor de kinderen (en voor ons) een ervaring om nooit meer te vergeten.

Bij Touch werd er aan ons gevraagd of Anita en Gerdi een muur wouden schilderen. Dit hebben we met veel plezier gedaan. Dit zijn verschillende bloemen en vlinders geworden. Toen is er verder gegaan met een andere muur, dit is een rups geworden met cijfers en het ABC. Verder zijn de de mensen van Touch, Angela en Berry, geholpen met het verzorgen en het spelen met de kinderen. Op het einde zijn de bomen nog flink gesnoeid die over het gebouw hingen, een dankbare klus. Met al enige training deze dagen heeft Arjan deze klus op zich genomen.

Onze vergeten man, Gerard, heeft alle projecten van materiaal voorzien, zeer dankbaar werk!

Herinnering:
Vergeet niet onze Instagram pagina te bekijken voor wat actuele beelden tijdens onze dagen hier! https://www.instagram.com/hope_insa/.

Nog een technisch berichtje voor de mobiele gebruikers. De chat is het best te gebruiken via de PC/laptop. Om de chat te gebruiken via de telefoon, klik op de grijze balk onderaan de pagina. Je wordt vanzelf naar de chatpagina gestuurd. 

Landing Page Maker