Maandag 17 oktober

Vandaag begon de dag weer met vroeg opstaan om lekker aan het werk te gaan. De start van een volledige werkweek. Nadat er weer een brood was genuttigd, gingen we op pad. Vandaag stond op de planning om de projecten bij de Shalom Christian Preschool, Flowers Of Love en Touch verder uit te werken waar we afgelopen zaterdag waren gestart.

Het verder bouwen aan de 'Jungle Gym´s', schilderen en sanitair aanleggen kon weer beginnen. Dit keer met kinderen, wat het werk net wat leuker (en chaotischer) maakte. Dat er kinderen aanwezig waren was vooral te merken bij Touch. Om meer geld te genereren voor stichting Touch hebben zij hier namelijk een Daycare opgestart. Hier werd uitbundig geknuffeld voordat (oké, ook tijdens...) het werken begon. Er is uiteraard wel doorgewerkt, in verschillende kamers is nu een muur bedekt met krijtbordverf!
Wat het weer betreft voelden we ons weer een beetje meer thuis, het was namelijk grijs en grauw. Maar dat hielp wel om meters te maken bij alle projecten. Er was namelijk regen vandaag, wat hier uiteraard wel als een zegen wordt gezien in dit droge land. De laatste keer dat het hier heeft geregend was afgelopen mei. Best bijzonder dus.

Bij het project Flowers of Love zijn er meer balken de grond in gegaan en zijn er dwarsbalken bevestigd, verder is er een loopbrug gemaakt. Met het leveren van de schommel zijn nu alle onderdelen compleet. Morgen is het nog een kwestie van alles aan elkaar bevestigen en het project feestelijk opleveren!

Ook bij Shalom Christian Preschool is er hard gewerkt. Een aantal nieuwe afwegingen bij het bouwen van de urinoirs en de Jungle Gym hebben ervoor gezorgd dat het nog niet volledig en compleet veilig opgeleverd kon worden vandaag. Daar kijken we dus naar uit morgen!

We kijken erg uit naar morgen, we gaan namelijk 2 projecten opleveren, dus dat betekent een feestje!

Nog een technisch berichtje voor de mobiele gebruikers. De chat is het best te gebruiken via de PC/laptop. Om de chat te gebruiken via de telefoon, klik op de grijze balk onderaan de pagina. Je wordt vanzelf naar de chatpagina gestuurd. 

No Code Website Builder