Zondag 16 oktober

Deze zondag begon al met een uitdaging: we hadden geen stroom vanaf 7.00 tot 11.00 uur. Dat werd dus heel vroeg scheren, toiletteren, douchen, koffie drinken, en ga zo maar door. De maaltijd kon gelukkig wel gewoon doorgang vinden, zodat we met gevulde buiken gezamenlijk naar de kerk (Growthpoint) in Rustenburg konden gaan. Daar werden we hartelijk ontvangen en genoten we van een mooie evangelische dienst met een enthousiaste band en voorganger.

Daarna ging iedereen zijn eigen weg deze dag. Eén groepje gingen wandelen rondom Groenfontein. Ze hebben enkele dieren gezien, kwamen in een verlaten dorpje terecht waar Joris nog een buit heeft meegenomen (een gewei van een bokje: zie foto) Het zonnetje deed ook erg zijn best om de wandelvreugde te vergroten. Ze zijn helemaal tot aan de dam gelopen en toen weer terug naar Groenfontein.

Andere mensen kozen er voor om lekker op Groenfontein te chillen en te genieten van de mooie omgeving en mooie vergezichten.

Jeroen en Janita zijn nog op pad gegaan om mooie foto's te maken. Dat is ze gelukt. Er zijn foto's gemaakt van de King fisher, Libelles en aapjes.

Gerard en Arjan konden het werken toch niet met rust laten, en hebben een leiding van Groenfontein gerepareerd en er is wat hak-en snoeiwerk in de tuin gedaan.

De maaltijd 's avonds was weer goed en daarna konden we wederom de tijd nemen om gezellig bij het kampvuur te zitten. Morgen weer vroeg op, want dan wacht het werk weer op ons!

Oh ja: als jullie het leuk vinden om ons te volgen op instagram kan dat ook! Daar kun je live foto's en video's vinden over onze reis. Het adres hiervoor is: gebruikersnaam: hope_insa.
Veel kijk, lees en luisterplezier gewenst.

Nog een technisch berichtje voor de mobiele gebruikers. De chat is het best te gebruiken via de PC/laptop. Om de chat te gebruiken via de telefoon, klik op de grijze balk onderaan de pagina. Je wordt vanzelf naar de chatpagina gestuurd. 

Landing Page Software