Vrijdag 14 oktober

Dag allemaal!

Donderdagochtend begon de reis voor de meesten van ons erg vroeg! Om 06.45 hebben wij verzameld op Schiphol, en toen ging de projectreis dan echt van start. Arjan en Gerard gingen voor de groep uit en waren op maandag al vertrokken. De afgelopen dagen hebben zij de projecten voor de komende tijd alvast bezocht en voorbereid.

De vliegreis ging verder voorspoedig. Donderdagavond zijn wij aangekomen op Johannesburg, daar hebben wij de nacht in een guesthouse doorgebracht zodat we ’s ochtends vroeg de auto’s konden huren en naar onze eindbestemming konden gaan.

Eenmaal aangekomen op onze verblijfplaats voor de komende tijd, Groenfontein, hebben wij onze koffers uitgepakt en verder de tijd genomen om even bij te komen van de reis en de eerste indrukken op ons in te laten werken. Dit jaar hebben wij een leuke combinatie van veel nieuwe gezichten, maar ook veel oud deelnemers. Zo werden er diverse ervaringen en verhalen van eerdere jaren met elkaar gedeeld. Bijzonder om na onze laatste projectreis in 2019 weer terug te kunnen zijn en weer aan de slag te mogen gaan.

Vanavond nog een goede nacht slapen, want morgen gaan wij echt “op die pad”. De groep (bestaande uit 15 personen) zal morgen aan de slag gaan met drie verschillende projecten. Al konden de heren uit de groep niet wachten tot die tijd, en zijn ze alvast bij onze verblijfplaats aan de slag gegaan met wat bomen omkappen, om zo uitzicht te creëren (zie foto). Een dankbare klus, maar dan wel voor ons zelf ;)

Het kampvuur brandt alweer en de sfeer zit er goed in. Wij kunnen niet wachten tot morgen!
Dan volgt er uiteraard weer een nieuwe update.

Fijne avond en veel liefs!

Nog een technisch berichtje voor de mobiele gebruikers. De chat is het best te gebruiken via de PC/laptop. Om de chat te gebruiken via de telefoon, klik op de grijze balk onderaan de pagina. Je wordt vanzelf naar de chatpagina gestuurd. 

AI Website Builder