aanmelden.jpg

Aanmelden

Wat moet ik weten voor ik me ga aanmelden?

aanmelden-1.jpg

Iedereen van 18 jaar en ouder die gezond genoeg is om twee weken hard te werken in goede samenwerking met anderen en die achter de doelstelling van H.O.P.E. in South Africa staat, kan zich opgeven voor een projectreis. De kosten voor de reis zijn € 1950,- per persoon. Dit is inclusief bouw, reis- en verblijfkosten. Dit bedrag kan door middel van sponsoractiviteiten bij elkaar gespaard worden.

In de maanden voorafgaand aan de projectreis worden de deelnemers voorbereid via een verplichte voorbereidingsdag en een laatste instructieavond.

De deelnemers worden verder via e-mail op de hoogte gehouden van belangrijke informatie die betrekking heeft op het project.

Hoe verloopt de aanmeldprocedure?

Als je graag aan de reis in oktober wilt deelnemen, schrijf je dan in en meld je aan m.b.v. onderstaande formulier. Je ontvangt dan een aanmeldingsformulier en een akkoordverklaring. Het formulier graag ondertekenen en sturen naar:

H.O.P.E. in South Africa
t.a.v. het secretariaat
van Musschenbroekstraat 66
3514 XL Utrecht


De aanmelding wordt bevestigd na aanbetaling van € 200,-. De deelnemer ontvangt een informatiepakket ter voorbereiding op de projectreis.

Aanmeldformulier projectreis 2018 - Rustenburg (12 - 27 oktober).

Vult u alstublieft alle verplichte velden (velden met een *) in.

captcha
Herladen
aanmelden-2.jpg

Contactgegevens

 

H.O.P.E. in South Africa
t.a.v. het secretariaat
Van Musschenbroekstraat 66
3514 XL UTRECHT
Telefoon » 030 - 271 12 06

Giften

 

Triodos Bank: 
IBAN » NL38 TRIO 0254 6672 28


Wij zijn een ANBI-stichting. Uw giften zijn fiscaal aftrekbaar.