Blogs projectreis 2016

Zaterdag 15 oktober 2016

Lieve thuisblijvers,

Alweer een dag zonder jullie geliefden, we hebben zo ingeschat dat jullie dit hebben overleefd na het goede nieuws van alle veilige landingen. We realiseren ons dat dit de eerste dag is en dat er voor jullie nog moeilijke dagen gaan komen, daarom nemen we jullie graag elke dag even mee in onze belevenissen. 

Gisteren zijn de twee grote groepen vertrokken van Schiphol. Enkelen waren ons al voorgegaan, zodat ze ons welkom konden heten. 

Via Dubai is de reis voorspoedig verlopen, ze zijn gevlogen met een hele comfortabele vlucht met veel beenruimte en groot entertainment pakket, helaas deden zij er iets langer over. 

De groep via Londen, reisde korter maar met iets minder comfort, dit in het kader van je kan niet alles hebben. Dat werd even pijnlijk duidelijk toen Alex niet mee mocht naar Johannesburg. Door een knap staaltje “lullen voor spullen” is het Arjan gelukt Alex toch aan boord te krijgen. 

In Johannesburg werden we warm onthaald door Riaan, Andre, Gerard, Gerdi, Jan en Henk.

Onderweg naar Groenfontein (onze verblijflocatie) zijn de eerste zebra’s al gespot en hebben we een glimp van de Moedwil-school opgevangen; een school waar wij gaan klussen. Ook hebben we kennis kunnen maken met de typisch Afrikaanse files, namelijk met vlaggen en stopborden. Met als gevolg een half uur stilstaan voor wegwerkzaamheden. Het duurde even, maar we zijn op ons luxe resort aangekomen!

Hier hebben wij kunnen genieten van de rust, de omgeving en een heerlijke maaltijd! Eindelijk effe rust…

Dikke knuffel van Alex, Carmen, Henk, Marin, Nico en Quinten!

 

  


 

Contactgegevens

 

H.O.P.E. in South Africa
t.a.v. het secretariaat
Ringallee 82
6891 BG  ROZENDAAL
Telefoon » 026 - 364 38 29

Giften

 

Triodos Bank: 
IBAN » NL38 TRIO 0254 6672 28


Wij zijn een ANBI-stichting. Uw giften zijn fiscaal aftrekbaar.