Zaterdag 22 oktober

Vandaag was het voor iedereen even lekker weekend, wat niet wil zeggen dat we dan uit kunnen slapen. Om 6.00 uur zaten we dan ook allemaal in de auto's op weg naar Pilanesberg.

Het beloofde een zonnige mooie dag te worden. We werden getrakteerd op prachtige dieren en mooie landschappen. We hebben van alles mogen spotten: olifanten, nijlpaarden (Hippo's), giraffes, impala's, neushoorns en een mangoest, zebra's, apen en zelfs "gewone konijntjes"......en als klap op de vuurpijl cheeta's!!
Verder hebben we nog vele soorten vogels gespot en konden we genieten van al het mooie in de natuur.
Tussen de middag hebben we even gezamenlijk de lunch genuttigd, waarna iedereen zijn eigen weg, en vooral op eigen wijze weer de terugtocht voortzette.

Bij het groepje van Arjan ging dit gepaard met een lekke band. Omdat je in het park niet uit de auto mag om je band te verwisselen was dit nog een hele uitdaging. Met behulp van de beheerders van het park is het uiteindelijk toch gelukt. Bijgestaan door man met geweer en uitkijkende mannen heeft Arjan in zijn eentje de band mogen wisselen, terwijl de passagiers nog in de auto zaten. CHAPEAU!!!!

Gerard en zijn passagiers kregen onderweg nog een onaangename verassing van agenten. Ze hadden te hard gereden. Gerard gooide al zijn charmes in de strijd en heeft de vrouwelijke agente 100 rand betaald, zodat ze weer verder konden gaan.
Terug op Groenfontein konden we weer genieten van een heerlijke maaltijd die de dames voor ons gemaakt hadden. Na het eten viel de stroom weer uit. Dit wordt voor ons al bijna normaal.

Geniet van alle mooie foto's, we hebben enorm ons best gedaan. 

Nog een technisch berichtje voor de mobiele gebruikers. De chat is het best te gebruiken via de PC/laptop. Om de chat te gebruiken via de telefoon, klik op de grijze balk onderaan de pagina. Je wordt vanzelf naar de chatpagina gestuurd. 

Easy Website Builder